Kundcase

StyraHem, från 3 miljoner

till 19 miljoner på tre år.

Genom att personalisera hela kommunikationen.

StyraHem​

StyraHem är en framstående e-handlare inom "smartahem"-kategorin, som erbjuder innovativa lösningar för dagens moderna hushåll.

–  StyraHems utmaning –

–  StyraHems utmaning –

Bristande tillväxt

Trots att de hade ett brett utbud av högkvalitativa produkter, ställdes StyraHem inför utmaningen att skala upp sin e-handel och ge fart åt sin försäljning.

Lösningen

Paid Ads
Betald marknadsföring i relevanta kanaler med datadriven optimering och boostad från förstahandsdata.

Newsletter & CRM
Nyhetsbrev och datainsamling i till CRM för att ta fram tydliga kundsegment för att ge Styrahems kunder bästa möjliga upplevelse.

Marketing Automation
Marketing Automation kampanjer i syfte att höja konverteringsgraden, personalisera utskick och öka antalet loyala kunder.

Utförandet

För StyraHem skapade vi en unik och sammanhängande strategi. Vi granskade hela kundresan över alla kanaler och optimerade varje tjänst för att rikta sig direkt mot en engagerad målgrupp.

Ett särskilt fokus lades på att stärka relationen med befintliga kunder, för att höja kundlojaliteten och öka antalet återkommande kunder. Med en fastlagd struktur och klara KPI:er för uppskalning, intensifierade vi sedan våra insatser inom annonser, nyhetsbrev och marketing automation-kampanjer.

Resultat

+533% ökad omsättning

Efter vi inlett samarbete med StyraHem, skedde en imponerande ökning av deras totala omsättning, från 3 miljoner till över 19 miljoner kr på 3 år.

Namnlös design (29)

Extend Marketing är en kompetent marknadsföringsbyrå specialiserad på ehandel. Med en gedigen förståelse för branschen erbjuder de relevanta och genomtänkta strategier. De håller sig uppdaterade med aktuella trender, vilket hjälper kunderna att förbli konkurrenskraftiga. Deras team är kunnigt och arbetar målmedvetet. För ehandelsföretag som söker en pålitlig partner inom marknadsföring, står Extend Marketing som ett starkt val. De kombinerar teori och praktik för att leverera konkreta affärsresultat.

– Håkan, Delägare på StyraHem

Håkan, Delägare på StyraHem

Lyssna på Kakelgallerian prata om vårt samarbete:

Spela videoklipp

Kundcase:

+322%

Ökade annonsintäkter

Recension från Kakelgallerian

"Vi hade varit kunder hos en utav dom största aktörerna på svenska marknaden inom SEO & Paid ads under 10 års tid. Genom ett byte till Extend Marketing kunde vi höja våran omsättning med över 100% och samtidigt ha kvar samma ROAS = Högre vinst. Grymt gäng som vet vad dom pysslar med, 5 av 5!"
Läs mer

+83%

Ökning av återkommande kunder

Recension från Reunion

"Ett mycket kreativt samarbete Vi tog in extend marketing I våras 2023 efter Q1 när handeln hade varit låg efter energikriser och konflikter i världen. Vi har gått från att spendera en mycket låg summa på marknadsföring till att ha ökat vår budget, men framför allt har vi en uppfattning om vår roas, där vi ser hur vårt företag är skalbart. Utöver vår marknadsföring har extend hjälp oss att bygga ihop ett mycket hållbart email-marketing system, med flows och automations som nu genererar en stor del av vår budget. Dem kommer veckovis med nya ideer hur vi kan fånga in kunder, skapa lojalitet och öka vår försäljning. Dem har ständigt koll på e-com marknaden och nya möjligheter, vilket har gjort mitt jobb som Vice Vd mycket roligare och dynamiskt. Det är ett härligt gäng som jag och mitt team är glada att arbeta samman med. Vi byter ideér och har ett mycket kreativt samarbete. "
Läs mer

Kundcase:

+322%

Ökade annonsintäkter

Recension från Kakelgallerian

"Vi hade varit kunder hos en utav dom största aktörerna på svenska marknaden inom SEO & Paid ads under 10 års tid. Genom ett byte till Extend Marketing kunde vi höja våran omsättning med över 100% och samtidigt ha kvar samma ROAS = Högre vinst. Grymt gäng som vet vad dom pysslar med, 5 av 5!"
Läs mer

Vill du ta din e-handel till nästa nivå?

Fyll i dina uppgifter på nästa sida så kontaktar vi dig och bokar in ett möte.