Kundcase

Kakelgallerian, från 8 miljoner

till 28 miljoner på webben.

Genom att personalisera hela kommunikationen.

Framsteg sedan början av samarbetet

+ 0 %
+ 0 %

Annonsintäkter

+ 0 %

Besök i fysisk butik

Namnlös design (29)

"Vi hade varit kunder hos en utav dom största aktörerna på svenska marknaden inom SEO & Paid ads under 10 års tid. Genom ett byte till Extend Marketing kunde vi höja våran omsättning med över 100% och samtidigt ha kvar samma ROAS = Högre vinst. Grymt gäng som vet vad dom pysslar med, 5 av 5!"

– Marknadschef på Kakelgallerian –

– Marknadschef på Kakelgallerian

+250% försäljning på webben

På Kakelgallerians e-handelsplattform har vi genomfört en imponerande ökning av försäljningen med hela 250%. Detta fantastiska resultat är en följd av vårt hängivna arbete och vår strävan efter att förbättra kundupplevelsen.

+321% annonsintäkter från Meta & Google Ads

Vi är stolta över att ha fått uppdraget att sköta kakelgallerians annonsering. Vi använde Meta ads och Google ads, två kraftfulla annonskanaler som hjälpte oss att rikta in oss till rätt publik och nå ut till fler potentiella kunder.

Tack vare vår strategi inom digital marknadsföring och vårt engagemang för att maximera våra kunders avkastning kunde vi ta kakelgallerians annonsintäkter till nya höjder.

+137% besök i fysisk butik

För Kakelgallerian var deras webshop vårat huvudsakliga fokus genom vår marknadsföringsstrategi. Samtidigt är deras butik i Kungens Kurva en stor del av deras verksamhet, där de möter kunder i person och erbjuder en personlig upplevelse och kan fysiskt visa upp ett stort del av deras sortiment.

För att säkerställa att den fysiska butiken bidrar till deras framgång har vi utvecklat strategier för Low funnel-marknadsföring. Vi har olika kampanjer med fokus att besöka deras butik, Där vi mäter antal personer som besöker butiken. Resultaten av dessa strategier har varit otroligt bra för Kakelgallerian.

Lyssna på Kakelgallerian prata om vårt samarbete:

Spela videoklipp

Kundcase:

+533%

Ökad omsättning på 3 år

Recension från StyraHem

"Extend Marketing Levererar Resultat. Extend Marketing är en kompetent marknadsföringsbyrå specialiserad på ehandel. Med en gedigen förståelse för branschen erbjuder de relevanta och genomtänkta strategier. De håller sig uppdaterade med aktuella trender, vilket hjälper kunderna att förbli konkurrenskraftiga. Deras team är kunnigt och arbetar målmedvetet. För ehandelsföretag som söker en pålitlig partner inom marknadsföring, står Extend Marketing som ett starkt val. De kombinerar teori och praktik för att leverera konkreta affärsresultat."
Läs mer

+83%

Ökning av återkommande kunder

Recension från Reunion

"Ett mycket kreativt samarbete Vi tog in extend marketing I våras 2023 efter Q1 när handeln hade varit låg efter energikriser och konflikter i världen. Vi har gått från att spendera en mycket låg summa på marknadsföring till att ha ökat vår budget, men framför allt har vi en uppfattning om vår roas, där vi ser hur vårt företag är skalbart. Utöver vår marknadsföring har extend hjälp oss att bygga ihop ett mycket hållbart email-marketing system, med flows och automations som nu genererar en stor del av vår budget. Dem kommer veckovis med nya ideer hur vi kan fånga in kunder, skapa lojalitet och öka vår försäljning. Dem har ständigt koll på e-com marknaden och nya möjligheter, vilket har gjort mitt jobb som Vice Vd mycket roligare och dynamiskt. Det är ett härligt gäng som jag och mitt team är glada att arbeta samman med. Vi byter ideér och har ett mycket kreativt samarbete. "
Läs mer

Kundcase:

+322%

Ökade annonsintäkter

Recension från Kakelgallerian

"Vi hade varit kunder hos en utav dom största aktörerna på svenska marknaden inom SEO & Paid ads under 10 års tid. Genom ett byte till Extend Marketing kunde vi höja våran omsättning med över 100% och samtidigt ha kvar samma ROAS = Högre vinst. Grymt gäng som vet vad dom pysslar med, 5 av 5!"
Läs mer

Vill du ta din e-handel till nästa nivå?

Fyll i dina uppgifter på nästa sida så kontaktar vi dig och bokar in ett möte.