Google CSS Partner

Spara upp till 20% på dina Shopping annonser

Med Extend Marketing CSS får du upp till 20% billigare klick på dina Shoppingannonser. Detta leder till bättre ROAS, mer exponering och ökad lönsamhet.

Få bättre synlighet än dina konkurrenter

Genom att använda vår CSS undviker du Google’s tillägg på 20%, vilket direkt påverkar din kostnad per klick (CPC). Detta innebär att du kan sänka dina reklamkostnader och samtidigt öka din synlighet på marknaden.

Med en minskad CPC-kostnad har du möjlighet att vara mer aggressiv i dina budgivningar, vilket leder till att du får mer exponering än dina konkurrenter. Detta är en strategisk fördel som kan hjälpa dig att sticka ut och nå ut till din målgrupp på ett mer kostnadseffektivt sätt.

Bäst pris, på riktigt!

Inte nog med att vi har bäst pris på marknaden, vi erbjuder även svensk support och inga bindningstider. 

Varför ska du använda Extend Marketing som CSS partner?

Upp till 20% billigare CPC

Genom att använda dig av vår CSS så undviker du Google’s tillägg på 20%, detta kommer i sin tur ge dig bättre avkastning och mer exponering på dina annonser.

Tillgängligt för 21 marknader

Med vår CSS kan du lägga till över 21 marknader. 

Snabb installation

Installationen är blixtsnabb och super smidig, vi är igång på mindre än 24h.

Säkert och tryggt

Vår CSS är helt säker, du behåller kontroll över dina annonser, kampanjer och allt däremellan. Vi kopplar endast vår CSS till ditt Merchant Center.

Mer exponering av dina shoppingannonser

Med en minskad CPC kostnad kan du buda mer aggressivt och därmed få mer exponeringar än dina konkurrenter.

Länkar för SEO

Varje produkt som du har i vår CSS kommer ha en egen länk till din sajt från vår domän ”shopping.extendmarketing.se”.

CSS - Månadsvis

Betala månadsvis, helt utan bindningstid.
299 kr Månadsvis
  • Ingen bindningstid
  • Upp till 20% lägre annonskostnader
  • Exponering på Shopping by Extend Marketing
  • Lägg till över 21 marknader​ för endast 99kr/st

CSS - Årsvis

Spara 33% vid årsvis betalning.
199 kr Månadsvis
  • Betala månadsvis eller årsvis
  • Upp till 20% lägre annonskostnader
  • Exponering på Shopping by Extend Marketing
  • Lägg till över 21 marknader​ för endast 99kr/st
Populär

FAQ - Vanliga frågor

I Europa kan återförsäljare som använder en Comparison Shopping Service (CSS) partner istället för Google Shopping tjänsten få upp till 20% rabatt på sina kostnad per klick (CPC) för annonser.

Detta beror på att Google som svar på EU:s konkurrenslagstiftning har gjort det möjligt för oberoende CSS-partners att konkurrera om annonsutrymme i Google Shopping.

När återförsäljare väljer att använda en CSS-partner istället för Googles egen tjänst, kan de dra nytta av lägre CPC-kostnader genom rabatter och incitament som Google erbjuder för att uppmuntra denna konkurrens.

Väljer du månadspaketet (299kr/mån) är det ingen bindningstid. Om du däremot vill spara 33% kan du välja års fakturering. 

Vi erbjuder även möjligheten att binda upp sig på 12 månader och betala månadsvis. även detta med 33% rabatt (199kr/mån)

Nej, du är igång direkt! Då bytet sker direkt efter vi synkat ditt Merchant Center konto till vårt CSS så håller sig dina annonser aktiva.


Vi erbjuder paketpriser ifall du har fler än 3st e-handelsbutiker. 

 

Vi har väldigt flexibla betalningsalternativ. Fakturering årsvis, månadsvis eller autogiro. Helt upp till dig! 

Det är inga problem att använda flera CSS partners. Denna strategi ger er ökad flexibilitet när det kommer till att justera olika marknader och produktsegment. 

Vår CSS är en så kallad Self-service lösning där kampanjhantering inte ingår. Detta är eftersom det är självgående och inte kräver något underhåll. Är du intresserad av en mer omfattande lösning med Paid ads, marketing automation och email marketing så bokar vi gärna in ett möte och ser över din potential.